2671023985 Νέος Περιφερειακός Αργοστολίου, Κεφαλληνίας tokokkinobaloni@gmail.com
hero image
 
Υπηρεσίες
Το Κόκκινο Μπαλόνι - Παιδικός Σταθμός - Βρεφικός Σταθμός - Αργοστόλι Κεφαλληνίας


 

Η ευαισθησία μας για κάθε παιδί, μάς κάνει να θέλουμε να προσφέρουμε μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες, τις προϋποθέσεις για μελλοντικά δημιουργικά, χαρούμενα και υπεύθυνα παιδιά. 
Στους άνετους και ηλιόλουστους χώρους του παιδικού σταθμού μας, με πλούσιο παιδαγωγικό υλικό και παιχνίδια, παρέχουμε σε όλα τα παιδιά δημιουργική και μαθησιακή απασχόληση. Ο υπέροχος κήπος του σταθμού μας δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν τις περισσότερες ηλιόλουστες ημέρες του χρόνου.

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για κάθε ηλικιακή ομάδα ξεχωριστά, περιλαμβάνει: προμαθητικό και προγραφικό στάδιο, ζωγραφική, χειροτεχνικές εργασίες με διάφορα υλικά (πηλό, ξύλο, κερί), κουκλοθέατρο, μουσικοκινητική αγωγή, μουσικές αξίες και ρυθμούς από εξειδικευμένο μουσικό.

 

 

     
     
 
 

Στον χώρο μας παρέχουμε επίσης, προβολές ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών βίντεο, επισκεπτόμαστε εργαστήρια πηλοπλαστικής και αρτοποιεία του νησιού. Κάνουμε εκπαιδευτικές εκδρομές σε δημόσιες υπηρεσίες και εταιρείες, όπως την Πυροσβεστική, εμφιαλωτήρια κρασιού, ελαιοτριβεία και άλλα. Τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και του Πάσχα, πηγαίνουμε στον καθιερωμένο εκκλησιασμό, διοργανώνουμε εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα κάνουμε εκπαιδευτικές επισκέψεις αλλά και περιπάτους στην πόλη και στην ύπαιθρο, φέρνοντας σε επαφή τα παιδιά με τη φύση.

Προσφέρουμε στα παιδιά πλήρη διατροφή, πρωινό και μεσημεριανό γεύμα, ιατρική παρακολούθηση κάθε 20 ημέρες από την παιδίατρο του σταθμού μας. Ενώ παράλληλα τα παιδιά έχουν ασφαλιστική κάλυψη και παρέχουμε οδοντιατρική εξέταση κάθε 4 μήνες. Πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις γονέων και ενημέρωση καθημερινή του κάθε γονέα ξεχωριστά για θέματα σχετικά με τη συμπεριφορά και την εξέλιξη του παιδιού.

Δεχόμαστε παιδιά από 3 μηνών έως 3,5 ετών.

Ωράριο λειτουργίας 7.15 - 16.00. Ο σταθμός λειτουργεί όλο το χρόνο.